Detailing

Uw auto is dof en heeft niet meer de glans die hij had toen u de showroom uitreed. Waarschijnlijk zitten er ook vlekken in uw bekleding of ruikt uw auto niet meer fris. Dit zijn veel voorkomende ongemakken waar u mee te maken kan hebben.

Het laten detailen van uw auto is een hoogwaardige behandeling die uw auto zal herstellen naar nieuwstaat. Het interieur wordt compleet gereinigd en de lak van uw auto zal een ongelooflijke verandering ondergaan qua glans en reflectie dmv polijsten en waxen.

Ook niet geheel onbelangrijk is het waardebehoud van uw auto met een hoogstaande detailing behandeling.

Coating

Voor zowel het interieur als exterieur van een auto zijn diverse coatings mogelijk. Dit is een laag die ervoor zorgt dat uw reeds behandelde auto er nog langer zo goed als nieuw uitziet. De laag is namelijk vuil- en waterafstotend en eenvoudig schoon te houden. Ook voegt de coating een diepe glans toe aan uw auto.

Uw auto zal lange tijd vrij zijn van vuilhechting en zal extreem waterafstotend zijn, ook zorgt de coating voor een verhoogde weerstand tegen (was)krassen door de hardheid die deze lak-coatings bieden.

Er zijn coatings voor de bescherming van uw lak, velgen, ruiten, kunststoffen en bekleding.

Xpel

Xpel’s Ultimate Paint Protection film is een revolutionaire zelfhelende lakbeschermende folie die een volledig transparante bescherming vormt tegen invloeden van buitenaf, zoals krassen, steenslag en dagelijkse gebruikersschade om de lak in top conditie te houden. Het maximaliseert overigens ook de verkoopwaarde van uw auto.

Xpel’s Ultimate bestaat uit speciale zelfhelende polymeren, waardoor swirls en overige lichte krassen vanzelf verdwijnen.

Een revolutionaire product met een garantie van 10 jaar tegen, vergelen, barsten, vlekken en waasvorming.